spoedcursus spaans
Cursus Spaans voor gevorderden, professioneel Spaans leren LOI.
Met de cursus Spaans voor gevorderden breng je je kennis van het Spaans op het gebied van spreek, luister, schrijf en leesvaardigheid op een professioneel niveau. Na afloop van deze cursus kun je je uitstekend uitdrukken in het Spaans, zowel mondeling als schriftelijk.
Nieuws.
Moderne Talen PCVO is het grootste talencentrum in Limburg. Leer een vreemde taal. Van A rabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch, Servisch/Kroatisch, Spaans, Turks, tot Z weeds. Je kan bij ons elke maand starten! Alle niveaus en alle trajecten.
Geen tijd voor zomercursus Spaans? Volg Spaans bij NHA.
Cursus Spaans bij NHA in plaats van een zomercursus Spaans. Bij NHA volg je een opleiding Spaans op het niveau van beginners of gevorderden. In tegenstelling tot een zomercursus Spaans kun je deze opleiding op elk tijdstip van het jaar beginnen.
Intensieve TaalTraining Spaans 66 uur volledige onderdompeling.
Bel 020 609 79 70. Intensieve training Spaans / Spoedcursus Spaans. De beste manier om snel Spaans te leren, is om in de taal te leven. Tijdens onze Intensieve Training, spoedcursus, verblijft u dan ook in een omgeving waar alléén zakelijk Spaans wordt gesproken.
Cursus Spaans online Altissia. Cursus Spaans online Altissia.
Onder de beschikbare modules staan er in de module Zakelijk Spaans verschillende themas die u nodig heeft om goed te kunnen communiceren op de werkvloer. U leert deel te nemen aan vergaderingen in het Spaans, te argumenteren en uw standpunt te verdedigen, alsook producten en diensten voor te stellen en te verkopen.
Intensieve cursus van 20 lessen om in een week Spaans te leren.
Onze cursus Intensief Spaans bestaat uit 20 lessen per week en is ontwikkeld om je kennis snel te vergroten en je vloeiend Spaans te laten spreken. Het is de perfecte cursus om in verschillende contexten met natives te leren praten.
Spoedcursus Spaans Mundo Antiguo Spaanse school Peru.
Geen tijd om in Cusco te verblijven voor een uitgebreide cursus Spaans? Je bent niet de enige. Daarom ontwikkelden we een spoedcursus Survival Spaans. Het is de perfecte Spaanse survival cursus voor reizigers die niet veel tijd in Cusco hebben.
Taalcursus Spaans Doe een cursus Spaans met EF!
In Costa Rica is een talencursus Spaans ook een ontdekkingsreis door een van de meest gevarieerde, gevoeligste ecosystemen ter wereld. Ga Spaans leren met EF en kies voor een zomercursus Spaans van enkele weken, een intensieve cursus Spaans van 52 weken of een spoedcursus Spaans op locatie.
Cursussen Spaans aan CVO Meise-Jette.
Wil je je in het Spaans kunnen uitdrukken? We hebben ook een cursus Spaans voor op reis om je al een voorsmaakje te geven. Una cerveza por favor kunnen we wel bestellen in Spanje. Met de cursus Spaans groeit je woordenschat verrassend snel.
Intensieve cursus Spaans Talenonderwijscentrum Instituut Jeroen Bosch.
Intensieve cursus Spaans administrator 2017-02-06T1609140100.: Het doel van een individuele spoedcursus is om in een zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijk taalniveau te behalen. Deze cursussen duren één of meerdere weken. De lessen vinden elke dag plaats van 09.00 tot 15.00 uur of van 09.00 tot 16.15 uur.
Cursus Spaans Purmerend CursusSpaans.nu.
Tijdens de lessen richten wij ons op de alledaagse situaties. Ons motto is: Boeken dicht en praten maar. Sinds 2006 verzorgen wij conversatie cursussen Spaans in Purmerend op verschillende niveaus. Hopelijk mogen we je verwelkomen bij onze conversatie cursus Spaans!
CLT Centrum voor Levende Talen Leuven.
Spaans voor jongeren. Arabisch voor kinderen. Onze sterke punten. Tot je dienst. jaaraanbod onze 22 talen. Welkom bij het CLT, het Centrum voor Levende Talen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een talencentrum met een eigentijdse aanpak én een ruim aanbod.

Contacteer ons

Zoeken naar spoedcursus spaans